Pohovani fileti bele ribe
0
0
Brz i jednostavan ručak za sve one koji vole ribu...
Sastojci:
- fileti bele ribe
Preporučujemo
Najveći pravoslavni hram na svetu čeka svečano otvaranje: Crkva visoka 127 m je arhitektonsko čudo
Šokantan kraj glavne borbe UFC 321: Gan gurnuo Aspinalu prst u oko, sudije prekinule borbu za titulu
- ulje za prženje
- brašno
- jaja
- prezle
- beli luk u prahu
- so, biber i začin
Priprema:
Filete ribe odlediti i dobro ih ocediti od vode. Uvaljati ih prvo u brašno u koje smo stavili beli luk u prahu i posolili, pa u jaja, a na kraju u prezle. Pržiti na srednje jakoj vatri, dok ne dobiju lepu žutu boju. Ostaviti ih na papiru da upiju višak masnoće. A kao prilog možete poslužiti pomfrit sa zelenom salatom.
(Telegraf.rs)