Slane palačinke s piletinom u pavlaci
0
0
Izuzetno ukusan obrok koji možete i da spakujete i ponesete na posao...
Sastojci:
Za palačinke:
Preporučujemo
Pitali smo Jovanu Jeremić da prokomentariše Mitrovićevu odluku da otpusti ceo tim: Rekla je samo dve reči
Dao je 4 gola Zvezdi, postao heroj kvalifikacija u 96. minutu, sada svi pričaju o njegovoj devojci
- 2 jaja,
- brašno
- kašičica soli
-kašičica ulja
- 2 čaše mleka
Fil:
- 0,5 kg pilećih prsa
- jedna kisela pavlaka
- sir gauda
- rukola ili iceberg salata
Priprema:
Ispecite palačinke. Pileća prsa naseckajte na kockice ili na rezance, i stavite da odstoje malo u ulju pomešano sa začinom, oko pola sata, pa nakon toga meso neće biti suvo, nego sočno. Meso ispecite na laganoj vatri. Nakon toga, namažite palačinku s kašikom kisele pavlake, stavite par komadića piletine, iseckane zeleniše - i narendajte sir. Možete uviti u rolnu ili jednostavno preklopiti.
(Telegraf.rs)