Slane palačinke s piletinom u pavlaci
0
0
Izuzetno ukusan obrok koji možete i da spakujete i ponesete na posao...
Sastojci:
Za palačinke:
Preporučujemo
Saru su roditelji odgojili u siromaštvu, dok su krili bogatstvo: „Neću im oprostiti za život koji su mi uzeli"
Kolinda Grabar-Kitarović sela pored legendarnog Đokovićevog prijatelja i rekla: "Modrić je za mene broj 1"
- 2 jaja,
- brašno
- kašičica soli
-kašičica ulja
- 2 čaše mleka
Fil:
- 0,5 kg pilećih prsa
- jedna kisela pavlaka
- sir gauda
- rukola ili iceberg salata
Priprema:
Ispecite palačinke. Pileća prsa naseckajte na kockice ili na rezance, i stavite da odstoje malo u ulju pomešano sa začinom, oko pola sata, pa nakon toga meso neće biti suvo, nego sočno. Meso ispecite na laganoj vatri. Nakon toga, namažite palačinku s kašikom kisele pavlake, stavite par komadića piletine, iseckane zeleniše - i narendajte sir. Možete uviti u rolnu ili jednostavno preklopiti.
(Telegraf.rs)