Slatka, narandžasta pečena bundeva
1
1
Najjednostavnija zimska užina ili desert
Sastojci:
Preporučujemo
"Moj sin živi u zatvoru, sahranjen živ": Zbog ove bolesti dečak (13) NIKOGA ne sme da VIDI, DODIRNE ILI ČUJE
Sanja Marinković očitala lekciju Jovani Jeremić, nastao muk u studiju Pinka: "Vodi računa kako se ponašaš"
- 1 žuta bundeva (1,5-2 kg)
Priprema:
Bundevu prerežite, izvadite koštice i s korom pecite na 180°C, 90 do 120 minuta. Bundeva je pečena kada joj se na površini uhvati lepa hrskava korica. Poslužite je toplu.
Pečenu bundevu možete poslužiti kao samostalno jelo ili kao prilog uz mesna jela. Ukoliko je poslužujete kao desert, pospite je šećerom i cimetom ili prelijte medom.
(Telegraf.rs)