Ledeni krem od vanile s jagodama i puslicom
0
0
Klasičan krem obogaćena voćnim ukusom...
Sastojci:
- 250 ml mleka
Preporučujemo
Šta se za Svetu Petku nikako ne prašta? Ovo su stari, zaboravljeni običaji, a 1 stvar je glavna
Najveći pravoslavni hram na svetu čeka svečano otvaranje: Crkva visoka 127 m je arhitektonsko čudo
- 150 ml slatke pavlake
- 3 šlag krema vanile
- 500 g jagoda
- puslice (domaće ili kupovne)
Priprema:
Pomešajte hladno mleko i pavlaku, dodajte sadržaj vrećica šlag krema i mešajte električnom mešalicom 3-4 minuta. Krem izlijte na uljem namazan pleh veličine 20×30 cm. Po kremu rasporedite oprane i na četvrtine narezane jagode. Pleh s kremom i jagodama pokrijte aluminijskom folijom i stavite u zamrzivač na 3-4 sata.
Vanilin krem narežite na kriške i poslužite s jagodama i puslicama.
(Telegraf.rs)