VELIKI BROJ AKCIJA I SNIŽENJA: Otvoren novi Gigatron Megastore u Čačku

Novootvoreni Gigatron Megastore nalazi se u ulici Gradsko šetalište BB, a do kraja maja sve kupce očekuju ogromna sniženja na celokupan asortiman

Lepa vest za sve Čačane. Čuveni prodajni lanac laptopova, računara i IT opreme, Gigatron, danas će otvoriti vrata svoje nove prodavnice u tom gradu. Novootvoreni Gigatron Megastore nalazi se u ulici Gradsko šetalište BB, a povodom otvaranja očekuje vas veliki broj sniženja i akcija.

Gigatron ne bi bio Gigatron kada za svoje verne kupce ne bi spremio i brojna iznenađenja, a tako je i ovaj put. Odličan komplet, Gigatron Pegaz 10 računar i LG Led monitor od 19.5 inča po fenomenalnoj ceni od od 19.990 dinara. Na ovoj akciji možete uštedeti 2.000 dinara. Na sniženju će biti i Gigatron Armagedon 7 desktop računar po istoj ceni, čija je konfiguracija malo jača, ali se uz njega ne dobija monitor.

Spremite se i za veliko sniženje drugih uređaja i opreme. Svi televizori u ponudi biće sniženi pet odsto od 13. do 15. maja. Dodatna oprema za prenosne računare biće snižena za 15 odsto, a mobilni telefoni 10 odsto od 13. do 20. maja. Svi kupci bilo kog smart telefona na poklon će dobiti memorijsku karticu od osam gigabajta.

Više informacija u vezi svih artikala koji su na sniženju možete pogledati OVDE.

Kao i u svim ostalim radnjama ovog prodajnog lanca, i ovde važe odlični načini plaćanja. Kupite bilo koji proizvod na 300 dana odloženog plaćanja bez kamate, a kredit za iznose do 60.000 možete dobiti samo uz vašu ličnu kartu. Više informacije možete dobiti pozivom besplatnog Call Centra na 0800 30 40 50 ili posetite Gigatron.rs

(Telegraf.rs)