ON JE UBICA NAJSKUPLJIH TELEFONA: Predstavljen OnePlus 2! (FOTO) (VIDEO)

Ono što ovaj telefon najviše izdvaja iz konkurencije je definitivno cena koja je drastično manja od drugih uređaja ovih karakteristika

Kineska kompanija OnePlus konačno je predstavila svoj ovogodišnji "flagship" telefon, OnePlus 2. Reč je o pametnom telefonu veoma impresivnih specifikacija, a istovremeno i veoma pristupačne cene.

UGROŽENO MILIJARDU LJUDI: MMS poruka može da vam UNIŠTI TELEFON. Evo i kako!

OnePlus 2 ima ekran od 5.5 inča Full HD rezolucije, podršku za dve SIM kartice, 4 GB RAM memorije kao i osmojezgarni Snapdragon 810 procesor. Tu je i zadnja kamera od 13 i prednja od 5 megapiksela. Ovaj smartfon dolazi i sa 64 GB prostora za skladištenje podataka.

Prateći kompanije poput Apple-a i Samsunga, OnePlus je u svoju najnoviju perjanicu takođe ubacio senzor za skeniranje otiska prsta. Iz kineske kompanije ističu da je njihova tehnologija brža od Touch ID tehnologije koju je razvio Apple.

OnePlus 2 jedan je od prvih telefona koji ima USB Type-C konektor, umesto dosadašnjeg micro USB konektora.

Kućište ovog telefona napravljeno je od aluminijuma, a tu je i nekoliko različito dizajniranih pozadina. Međutim, ono što ovaj telefon najviše izdvaja iz konkurencije je definitivno cena od 389 dolara, što je za uređaj ovih karakeristika prilično jeftino.

OnePlus 2 je ujedno i prvi telefon ovog kineskog proizvođača koji će dolaziti sa Oxygen OS, modifikovanom verzijom Androida. Nažalost, da biste kupili ovaj model, kao i prethodni, biće vam potrebna pozivnica.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: thenextweb.com)