LENOVO YOGA TABLETA 2: Zabava, posao i uživanje u jednom uređaju! (FOTO)

Lenovo YOGA Tablet 2 je dizajniran za današnji mobilni i digitalni način života, a zasnovan je na tehnologiji koja se prilagođava korisnicima i to je ono što ga čini intuitivnim i zabavnim

Lenovo YOGA Tablet 2 se od konkurencije ističe po mnogo čemu. Pre svega, tu je novi Hang mod i unapređeni držač koji omogućava lako postavljanje i kačenje tableta na svaku površinu, a YOGA Tablet 2 je dizajniran za današnji mobilni i digitalni način života.

LENOVO VIBE SHOT: Kamera na ovom telefonu nema konkurenciju!

Ovaj tablet  zasnovan je na tehnologiji koja se prilagođava korisnicima i to je ono što ga čini intuitivnim i zabavnim. Tanak i lagan u svim veličinama, ovaj tablet pruža novi nivo fleksibilnosti, počevši sa novim načinom korišćenja – Hang modom.

Korisnici i dalje mogu da uživaju u tri originalna moda – Hold, Tilt i Stand – a sada imaju mogućnost da otkriju i četvrti – Hang, koji im omogućava da okače svoj uređaj gde god im je prikladno. Kompanija Lenovo poboljšala je i držač za Stand mod kako bi korisnicima omogućila bolju stabilnost kada se pritiska multitouch ekran osetljiv na dodir u deset tačaka.

Pored dizajna, poboljšane su i specifikacije tableta.

Procesor Intel Atom podržava unapređeni zvuk i kameru, uključujući i dvojne prednje zvučnike sa bioskopskim Dolby Audio i Wolfson Master HiFi funkcijama za jasan zvuk uz kameru od 8 megapiksela na zadnjoj strani. Tablet takođe poseduje brojne korisne funkcije za povezivanje sa dual band Wi-Fi adapterom, i mikro USB sa OTG vezom koja korisnicima omogućava da napune baterije mobilnih telefona (zahteva poseban kabl). Kao i do sada, korisnici će uživati u veoma dugom trajanju baterije kako bi ostali duže mobilni u bilo kojem modu.

Tablet YOGA Tablet 2 dostupan je u više varijanti sa različitim veličinama ekrana i sa dva operativna sistema, kako bi korisnici mogli da izaberu model koji najviše odgovara njihovim potrebama.

Za one koji vole već poznate i produktivne aspekte operativnog sistema Windows, Lenovo nudi modele YOGA Tablet 2 sa operativnim sistemom Windows sa ekranima od 8 ili 10 inča. Oba modela imaju instalirani Microsoft Office 365 (pretplaćen za godinu dana), a modeli od 10 inča imaju i 4G tehnologiju.

Za one koji više vole Android, Lenovo je kreirao uređaj YOGA 2 Tablet, u varijantama od 8 i 10 inča, kao i uređaj YOGA Tablet 2 Pro od 13 inča sa Android 4.4 KitKat u platinastoj boji. Da biste svuda bili virtuelno povezani, svi Android modeli nude mogućnost opcionog korišćenja tehnologije 4G.

Ovi modeli dolaze sa aplikacijama Lenovo Premium koje omogućavaju korisnicima da na lak način dele, sinhronizuju i štite dragocene informacije sa svojih tableta. Opcija SHAREit trenutno deli informacije između više uređaja, bez troškova korišćenja mreže. Opcija SECUREit ubrzava uređaj i štiti ga od virusa i malvera, a opcija SYNCit pravi beck up (rezervne kopije) i vraća kontakte, SMS poruke i liste poziva.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)