Stigao veliki update za Windows 10, evo šta je sve promenjeno! (FOTO)

Između ostalih promena Microsoft je poboljšao i Mail, Calendar, Photos, Groove, Xbox, Store, OneNote, Solitaire i mnoge druge aplikacije

Kompanija Microsoft objavila je prvu veću nadogradnju za svoj novi operativni sistem Windows 10. Novi update donosi poboljšanja u svim aspektima platforme , uključujući na hiljade partnera koji su nadogradili svoje drajvere i aplikacije za odličnu kompatibilnost sa Windows 10 OS.

WINDOWS 10 DOBIJA NOVE OPCIJE: Moći ćemo da šaljemo SMS poruke i razgovaramo telefonom preko kompjutera!

Glavne promene koje Microsoft navodi jesu poboljšane performanse i do 30 odsto brže podizanje operativnog sistema u odnosu na Windows 7. Cortana takođe funkcioniše bolje i dostupna je u još nekoliko zemalja, ali ne i kod nas. Internet Edge ima bolje performanse i sigurnost.

Poboljšane su i druge Microsoftove aplikacije: Mail, Calendar, Photos, Groove, Xbox, Store, OneNote, Solitaire i mnoge druge.

S ovom nadogradnjom je Microsoft takođe odlučio da im je operativni sistem dovoljno spreman da ga mogu preporučiti velikim organizacijama. Zbog poslovnih korisnika pokrenuta su dva besplatna servisa - Windows Update for Business i Windows Store for Business - i za njihove potrebe je poboljšana zaštita.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: bug.hr)