SUDAR KRALJEVA: Tri najbolja smartfona u Telegrafovom ringu! (FOTO / VIDEO)

Na sinoć održanoj konferenciji, južnokorejski tehnološki gigant je predstavnio svoju novu perjanicu - novi smartfon u Galaksi S seriji, najpopularnijoj Android liniji telefona. Otkrijte kakav je u odnosu na najbližu konkurenciju: Ajfon 4S i HTC One X

Juče je u Londonu predstavljena nova perjanica Androida, smartfon Samsung Galaksi S III. Ono što sada sve zanima je kakav je ovaj novi pametni telefon u odnosu na najbližu konkurenciju, Eplov Ajfon 4S i HTC-ov One X (reklamu za novi Galaksi možete pogledati ovde)

Galaksi S III vs Ajfon 4S

Pošto je još uvek prerano govoriti o moći Galaksijevog procesora (ima onih koji već sad kažu da je najmoćniji ikada testirani na smartfonu) pređimo na svojstva koja život znače. I jedan i drugi uređaj poseduju potpuno integrisane glasovne kontrole, to jest ličnog asistenta kome možete zadavati komande za pisanje poruka. Ajfon ima Siri, Samsung ima "S Voice": još uvek je rano govoriti kakav je S" Voice", i da li je funkcionalniji od Sirija.

Dok Eplov iOS 5 ima potpuno izmenjene notifikacije, pa tako kada želite da vidite svoje poslednje aktivnosti vidite ne samo pozive i poruke, već takođe i aktivnosti sa aplikacijama, Samsung ide u pomalo drugom smeru. Pored nekih unapređenja notifikacija na Androidu, njegov "Smart Alert" posebno obećava: kada imate propušten poziv, sledeći put kada uzmete telefon u ruke on će zavibrirati i zasvetleti.

Pustite film na televizoru preko Galaksija S III