Seksi gejmerka kida kako igra pucačine: Prati je na hiljade muškaraca, a svima koji je hejtuju poručuje ovo (FOTO) (VIDEO)

Osim na YouTubeu, Čelsi Sendi, poznatija kao xMinks, aktivna je i na platformi Twitch na kojoj je prati čak 350.000 ljudi

Australijanka Čelsi Sendi (25), poznatija kao xMinks, postala je popularna zahvaljujući profesionalnom igranju kultne pucačine "Call of Duty", pa je danas na YouTube-u prati više od 50.000 ljudi, uglavnom muškaraca.

Ovaj momak se rodio bez očiju, ali zato rastura kako cepa video-igrice!

Osim na YouTubeu, aktivna je i na platformi Twitch na kojoj je prati čak 350.000 ljudi. Zarada joj stiže od online pretplata, prihoda od oglasa i naravno sponzora.

Inače, ova gejmerka je završila farmaciju n Univerzitetu Južna Australija, ali se nakon završenog fakultetskog obrazovanja prebacila na igranje kompjuterskih igrica. Učestvovala je na dva Svetska prvenstva u igranju "Call of Dutyja".

- Gledaoci uživaju dok me gledaju, a ja pokušavam da im uzvratim istom merom. Paze na tvoju ličnost i kako komuniciraš s njima pa to više ispadne kao druženje, a ne da me samo gledaju kako igram - kaže xMinks.

Naravno, ima i onih koji je ne podržavaju, ali na govore mržnje poput "samo si željna pažnje" i "nemaš pojma jer si cura" je naviknuta. Pokrenula je i vlastitu modnu liniju.

- Smatram da žene i muškarci u gejmerskoj industriji treba da budu isto tretirani. Ipak, ljudi i dalje prebrzo osuđuju i to na temelju fizičkog izgleda. Ja volim to što radim i u tome uživam - zaključila je zgodna Čelsi.

Pogledajte xMinks u akciji:

(Telegraf.rs)