STIGAO APDEJT: Radikalni redizajn Telegrafa za Ajfon i Ajped - 2.0!

Ispolirana i značajno unapređena verzija naše aplikacije za iOS 5 i sva novija izdanja "Eplove" mobilne platforme možete već sada preuzeti sa iTunes-a: kao i do sada, postoji jedna, potpuno optimizovana verzija postoji za oba uređaja giganta iz Kupertina

STIGLA JE ISPOLIRANA VERZIJA TELEGRAFA! Nakon prvog oblika naše aplikacije za Eplove uređaje, sada možemo da vam predstavimo novu, ispoliranu verziju, koja je izvrstan dodatak u sve brojnijoj porodici Telegrafa, najbrže rastućeg portala u regionu!

Pre svega, da naglasimo dve tehnikalije: samo korisnici "Eplovih" uređaja koji koriste iOS u verzijama 5 i novije mogu da je instaliraju.

Drugo (a ovo će mnoge obradovati): snalažljivošću naših programera, nije bila neophodna izrada posebne aplikacije za iPhone, a posebne za iPad: jedna verzija se automatski optimizuje za oba "gedžeta", tako da na svom tabletu nećete videti razvučena slova, slike ili umanjeni app koji ne pokriva ceo ekran - što je boljka od koje pate mnogi portali, ne samo kod nas, već i u svetu.

Šta naša nova aplikacija donosi?

Najjednostavnije rečeno: vizuelnu pustolovinu! Verni grafičkoj "ideologiji" koja kaže da slika govori više od hiljadu reči, na našim mobilnim aplikacijama ima mesta samo za krupne slike, raznovrsne video-klipove, jezgrovite naslove i, nadasve, elegantnu jednostavnost dizajna.

Kao i na aplikaciji za Android, između kategorija se leti i preko glavnog bara, ali i preko tela same kategorije. Na prvim mestima su i ovde pozicionirane najnovije vesti, zatim slede one koje smo izdvojili kao najvažnije i one koje ste najviše čitali.

Ono što smo pre izvesnog vremena uveli na app-u za Android uređaje, sada smo doneli i na iOS!

"Moj meni”

Međutim, najvažniji segment naše redizajnirane aplikacije koja je pred vama ostavili smo za kraj. Radi se o opciji “Moj meni”, koja se otvara  stiskom na "Meni dugme" u gornjem desnom uglu.

To vam otvara meni u kome možete da pristupite najnovijim, najčitanijim i izdvojenim vestima, kao i Video rubrici, Lajkovači i horoskopu. Ispod toga, imate celokupnu šemu sajta po rubrikama, kojima možete da pristupate i po potkategorijama.

OS: iOS 5.0 i noviji

Verzija: 2.0

Veličina: 1.4 MB

Cena: Besplatna

Uživajte!

PREUZMITE: Telegraf.rs za iOS

(Telegraf.rs)

http://itunes.apple.com/us/app/telegraf-najnovije-vesti/id548251852?ls=1&mt=8