AKO VAM JE STRUJA SKUPA: Nabavite "Flow" i uživajte u životu bez nerviranja (FOTO)

"Flow" je "mešanac" koji može da sakuplja kako solarnu tako i energiju vetra i skladišti ih za kasniju upotrebu. Poseduje šest solarnih panela koji u isto vreme imaju mogućnost da ih vetar okreće i tako sakupljaju svu potrebnu energiju

Svi na neki način maštamo da se nekako dokopamo načina da ne plaćamo struju i druge neke stvari koje danas život znače, da imamo neki svoj privatni mali "zeleni generator", a koji bi možda mogao da koristi energije sunca i vetra.

Ova dva načina "napajanja" postaju sve popularnija i njihov uticaj je sve jači. Naravno solarna energija je trenutno rasprostranjenija, ali kako se mogućnosti za energiju vetra sve više razvijaju tako to postaje i interesantnije proizvođačima. Oni konstantno prave sve manje i mobilnije uređaje.

Jedan od njih je "Flow", on je "mešanac" koji može da sakuplja kako solarnu tako i energiju vetra i skladišti ih za kasniju upotrebu. Poseduje šest solarnih panela koji u isto vreme imaju mogućnost da ih vetar okreće i tako sakupljaju svu potrebnu energiju.