TELEGRAF ISTRAŽUJE: Koji je najpovoljniji potrošački paket za mobilni telefon?

Nabavili ste željeni mobilni uređaj, ovladali svim opcijama, instalirali potrebne i zabavne aplikacije, imate moćnu mašinu, a sada vam treba odgovarajući paket kako bi sve funkcionislao savršeno? Evo najpovoljnijeg paketa za vas

Prema ovogodišnjim podacima, broj pretplatnika mobilne telefonije u našoj zemlji dostigao je cifru od 10.182.023. To znači da na sto stanovnika Srbije ide čak 133 mobilna telefona.

Smartphone ili mobilna pametnica danas služi i kao prenosivi medijski plejer, kamera visoke rezolucije, internet pregledač, GPS navigator, personalizovani kalendar.

Kada se konačno odlučite za najbolji model koji vam pruža baš sve što ste želeli, nastaje problem izbora tarifnog paketa koji će vam omogućiti da u funkcijama uživate, tako da vaš mesečni budžet mnogo ne trpi.

Razgovori se tarifiraju na 60 sekundi. U slučaju poslatih 10.000 i više SMS poruka, iskorišćenih 10.000 minuta u Vip mreži ili MB u jednom obračunskom periodu u nacionalnom saobraćaju, Vip zadržava pravo da svaki razgovor naplati 7,9 dinara po minutu, a uspostava veze košta 6,9 dinara, SMS 3,9 dinara.

Uz ovaj paket u Vipu za dinar možete nabaviti HTC One, Samsung Galaxy 4 ili Sony Xperia Z.

Za puno uživanje u svim prednostima pametnih mobilnih telefona, preporučujemo da najpre napravite listu individulanih korisničkih potreba, a potom izaberete svoj paket. Imajte na umu i da se dobro odabran paket čak iako vam deluje skupo na mesečnom nivou u krajnjem bilansu široko isplati.

(Telegraf.rs)