STIŽU POSKUPLJENJA: Poslednja prilika da kupite tablet, laptop ili desktop računar po najpovoljnim cenama

Država od sledeće godine povećava PDV sa 8 na 20 odsto za sve IT uređaje. Poslednja prilika da pred praznike obradujete sebe ili vama dragu osobu nekim od uređaja po veoma pristupačnim cenama

Nova godina nam nažalost donosi značajna poskupljenja. Država je odlučila da poveća PDV za kupovinu IT uređaja sa 8 na 20 odsto, što će se odraziti i na kupovnu moć građana.

Ukoliko planirate da u vreme praznika sebi ili vama dragoj osobi poklonite tablet, laptop ili desktop računar sada je prava prilika za to.

BC Group vam donosi ogroman izbor, niske cene i odlične uslove plaćanja. Ovde možete dobiti popust na gotovinu, plaćanje čekovima na 8 rata ili iskoristiti povoljnosti web kredita.

Ne zaboravite i da BC Group, uz kupovinu korisnike nagrađuje i vrednim poklonima. Uz laptop dobijate miš, torbu i kuler, a ako kupite televizor na poklon stiže i nosač. Dostava uređaja je potpuno besplatna i proizvodi se isporučuju na vašu kućnu adresu.

Pozivamo vas da pogledate ogromnu ponudu na sajtu, a mi vam iz ponude izdvajamo sledeće uređaje.

ACER ICONIA TAB A1-810

Ultimativni gejming računar Predator, od sada tiši i hladniji nego ikada.

Pored 8 jezgara poslednje generacije na 4GHz u turbo modu,8 GB RAM memorije i hard diska od 1.5 TB ono što izdvaja ovaj računar od cenovno sličnih, je ultrabrza AMD RADEON R7 260X sa 2 GB svoje DDR5 memorije koja se retko nalazi i u mnogo skupljim računarima.

Računar na kome će sve najnovije igrice raditi bez ikakvih problema. Preporuka za sve gejmere.

Od BC Group na poklon dobijate tastaturu i miša kao i neverovatnih pet godina bezuslovne garancije.

Za detaljnije specifikacije posetite sajt.

(Telegraf.rs)