KUCNUO JE ČAS: Ovo su sistemski zahtevi za Thief (VIDEO)

Dugo očekivani rimejk popularnog serijala Thief izlazi 25. februara. Iako je u pitanju next-gen igra sistemski zahtevi za nju i nisu toliko veliki. Igrica će se pojaviti za Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 i PC

Popularni rimejk serijala Thief zvanično će se pojaviti 25. februara. Iako je najavljen kao next-gen igrica očekivalo se da će za njeno pokretanje biti potreban zver od računara. Eidos Montreal je objavio sistemske zahteve za PC i u teoriji ne deluju tako strašno.

Po rečima izdavača PC verzija Thief-a će izgledati bolje nego na konzolama nove generacije, Xbox One i Playstation 4, ali je takođe rečeno da će i igrači na novim konzolama doživeti utisak kakav nisu očekivali.

Za Thief-a će biti dovoljna Windows Vista, 4 GB RAM memorije, brz dvojezgarni procesor kao i grafička kartica starijeg ranga poput GTS 250. Za instalaciju će biti neophodno 20 GB prostora, ali to u poslednje vreme i nije novost i postalo je standard.

Da biste uživali u maksimalnom nivou detalja preporučuje se neki od najnovijih Intel/AMD procesora ali i grafička kartica ranga GTX 660.

Pogledajte kako izgledaju minimalni i preporučeni zahtevi:

Minimum

- OS: Windows Vista

- CPU: High-performance dual core CPU or quad core CPU

- RAM: 4 GB

- Grafiča kartica: AMD Radeon 4800 series / Nvidia GTS 250

- DirectX: DirectX 10

- HDD/SSD: 20 GB

Preporučeno

- OS: Windows 7 or 8

- CPU: AMD FX 8000 series or better / Intel i7 Quad Core CPU

- RAM: 4 GB

- Grafička kartica: AMD Radeon HD / R9 series or better / Nvidia GTX 660 series or better

- DirectX: DirectX 11

- HDD/SSD: 20 GB

Kao što smo već pomenuli igrica će se pojaviti 25. februara i to za Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 i PC.

Pogledajte zvanični trejler:

(Telegraf.rs)