CODE centar za IT specijalizaciju kompanije Comtrade počeo sa radom: Veliki broj polaznika će za 4 meseca postati vrhunski programeri

Svaka od četiri specijalizacije obuhvata po 200 školskih časova, sa velikim procentom prakse, konkretnim primerima i zadacima proisteklim iz svakodnevnog rada kompanije Comtrade

CODE centar za IT specijalizaciju kompanije Comtrade zvanično je počeo sa radom. Prvi polaznici obuke programiranja već su krenuli na predavanja koja će se u naredna četiri meseca održavati tri puta nedeljno.

Predavanja su prilagođena zaposlenima i održavaju se u poslepodnevnim časovima, ali su isto tako namenjena i početnicima koji tek ulaze u svet programiranja.

- Prezadovoljni smo brojem i odzivom na koji smo naišli kod kandidata. Naša vrata su u svakom trenutku otvorena za sve koji žele da se posavetuju sa nama i konsultuju za naredni ciklus, bez ikakvih obaveza - izjavio je Saša Cvijetić, direktor Comtrade-ovog CODE centra za IT specijalizaciju.

Obuka je koncipirana tako da polaznicima pruži puno praktičnog rada.

- Ono što mi nudimo našim kandidatima je praksa koja je sastavni deo nastave. Čak 60% predavanja je zapravo praktični deo - istakao je Saša Cvijetić.

CODE polaznicima nudi četiri različita smera:

Web Developer (Front-End Developer i Back End Developer);

Mobile Developer (Android Developer i iOS Developer).

Svaka specijalizacija obuhvata po 200 školskih časova, sa velikim procentom prakse, konkretnim primerima i zadacima proisteklim iz svakodnevnog rada kompanije Comtrade.

Predavanja za Front-End, Back-End i iOS developere su već počela, a 30. oktobra počinje i obuka za Android programera.

- Pozivam sve zainteresovane da se što pre prijave za Android smer, jer je ostalo još malo slobodnih mesta - zaključio je Cvijetić i dodao da je već sada moguće rezervisati svoje mesto za sledeći krug obuke koji će početi sledeće godine.

Zašto baš Comtrade?

Pre svega, Comtrade Group je globalna kompanija, aktivna i priznata u oblastima digitalizacije, Cloud infrastrukture, bezbednosti podataka, "Big Data" koncepta, mobilnosti, pa i u "Internetu stvari" (IoT)Sa više od 2.000 IT inženjera, Comtrade kreira softverska rešenja i pruža IKT i konsalting usluge vodećim kompanijama u svetu.

Pored znanja koje će vrhunski stručnjaci Comtrade-a deliti sa kandidatima CODE-a, kao i prakse, najveća IT kompanija u jugoistočnoj Evropi može se pohvaliti i najsavremenijim učionicama u kojima će se održavati predavanja.

Rad polaznika CODE centra za IT specijalizaciju će svakodnevno pratiti njihovi mentori koji će držati predavanja, a oni koji pokažu najveće znanje i interesovanje vrlo lako mogu da postanu deo Comtrade grupacije.

Više informacije o CODE obuci možete da pronađete na zvaničnom sajtu: www.code.edu.rs ili na broj telefona 011/201-55-00.

(Telegraf.rs)