Iskoristite zimski raspust na najbolji način: Prijavite se za besplatnu školu programiranja i dizajna coDesign2018

Ekspertska predavanja iz oblasti programiranja, dizajna, multimedije i digitalne ekonomije namenjana mladima, potpuno besplatno? Da, moguće je

I ove godine srednjoškolce i sve one koji sebe vide u svetu informacionih tehnologija čeka mnoštvo zanimljivih predavanja i radionica u okviru petodnevne Zimske škole programiranja i dizajna – coDEsign2018.

Događaj tradicionalno organizuju Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS) i Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS), u saradnji sa kompanijama Comtrade i LINK group.

Program počinje u ponedeljak, 5. februrara, u prostorijama kompanija Comtrade i LINK group, na adresi Savski nasip 7.

Radionice su namenjene isključivo srednjoškolcima, dok su predavanja otvorena za sve koji bi želeli da uđu u IT svet.

Za učešće se prijavite preko sajta www.it-skola.com. Rezervišite svoje mesto što pre, jer je broj mesta ograničen.

Iskoristite zimski raspust da proširite vidike

coDesign2018 je idealna prilika za školarce da produktivno iskoriste zimski raspust.

Kao polaznici Zimske škole, ne samo da će biti u prilici da se iz prve ruke upoznaju sa mogućnostima za ostvarivanje karijere u perspektivnoj oblasti informacionih tehnologija već će na radionicama steći konkretna znanja iz programiranja i dizajna.

Da je nastava orijentisana na rezultate – ne iznenađuje, jer se zna da su organizatori coDesigna Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS) i Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS) već godinama poznati po promociji obrazovanja kroz rad na konrektnim projektima u realnom okruženju.

Baš zato će se, kao i do sada, celokupan program ovogodišnjeg coDesigna održati u moderno opremljenim učionicama i amfiteatrima. Svi posetioci će i ove godine imati priliku da stečena znanja u praksi isprobaju na moćnim računarima i pratećoj opremi.

Kreirajte video-igricu, napravite sajt, napišite program… i zaradite na kriptovalutama

Ukoliko ste maštali da pravite video-animacije ili kreirate svoj sajt, na radionicima coDesigna pružiće vam se prilika da to i naučite.

Od Diznijevih principa animacije, koje danas koriste svi veliki studiji, preko pravljenja sajta u popularnom servisu WordPress, sve do načina na koji se možete obogatiti u svetu kriptovaluta poput bitcoina, bogat program garantuje da će svako pronaći nešto za sebe.

Ovogodišnju predavači su grupa teoretičara pažljivo biranih iz redova doktora informatičkih nauka, softverskih iženjera i dugogodišnjih predavača, kao i plejada praktičara – internet preduzetnika, dizajnera, programera i multimedijalnih umetnika čiji je profesionalni život u vezi sa IT svetom.

Prisustvo na svim predavanjima i radionicama coDesign2018 je potpuno besplatno, ali s obzirom na veliko interesovanje, preporučljivo je da se na vreme prijavite putem ovog linka i rezervišete svoje mesto na radionicama i predavanjima.

CoDesign2018 predstavlja jedinstvenu priliku da potpuno besplatno zakoračite u svet informacionih tehnologija i dizajna. Više informacija možete pronaći na sajtu www.it-skola.com.

(Telegraf.rs)