Uz indeks i najnoviji tablet: Studentima ITS škole uručeni vredni pokloni (VIDEO) (FOTO)

Poklon za novu generaciju budućih vrhunskih stručnjaka

Studenti ITS visoke škole dobili su najnoviju seriju Tesla tableta koji će im pomoći da uče i stiču nova znanja i kada su van nastave.

Zahvaljujući tabletima, polaznici škole će moći da skidaju potreban materijal i proučavaju ga u hodu, ali i da koriste posebne aplikacije koje će im pomoći u savlađivanju gradiva određenih predmeta.

Na ovaj način studenti ne uče samo o novim tehnologijama i njihovoj primeni, već mogu i da je svakodnevno koriste i tako unapređiju svoje infromacione veštine.

ITS se nalazi u Tehnološkom centru kompanije Comtrade, najvećem IT tehnološkom centru u regionu, što studentima omogućava jedinstvene uslove za učenje i rad. Tokom školovanja, svaki student dobija Tesla tablet, proizveden u kompaniji Comtrade, sa instaliranim obrazovnim aplikacijama, koje upotpunjuju interaktivnu nastavu i olakšavaju učenje, i pristupom sistemu za softverski podržano studiranje.

Učionice su opremljene interaktivnim tablama i računarima najboljih proizvođača, a tu je i specijalno opremljena Apple učionica, kao i Stiv Džobs laboratorija.

U kreiranju kurikuluma ITS-a prihvaćeni su svetski standardi obrazovanja iz oblasti računarskih nauka, implementirani najkvalitetniji programi i ugrađena iskustva osnivača iz višegodišnjeg rada na polju IT obrazovanja.

Najnaprednija Visoka škola na ovim prostorima studentima nudi četiri različita programa: informacione tehnologijeinformacioni sistemielektronsko poslovanje i računarska multimedija.

(Telegraf.rs/PR)