UNIFI MREŽA: Besplatan internet na preko 500 lokacija širom Srbije

Ada Ciganlija, Kalemegdan, Beogradska Arena, Zoološki vrt, šetalište u Vrnjačkoj Banji i centralni trg u Zrenjaninu samo su neke od atraktivnih lokacija na kojima će biti omogućeno besplatno korišćenje interneta putem laptopa, tableta ili mobilnog telefona

Kompanija SBB lansirala je jedinstvenu UNIFI mrežu koja će omogućiti automatsko konektovanje i besplatno korišćenje interneta za sve na preko 500 lokacija u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji, promotivno do 31. avgusta.

Tokom jula i avgusta UNIFI će besplatno i neograničeno moći da koriste svi, dok će promotivni period za sve SBB i TotalTV korisnike trajati do kraja godine. Dovoljno je jednom se povezati na UNIFI mrežu i svaki sledeći put, kad se korisnik nađe na jednoj od umreženih lokacija, uređaj će se automatski konektovati.

- Ovo je tek početak naših ulaganja u UNIFI mrežu, koja se konstantno širi na sve veći broj lokacija. U planu nam je da do kraja leta pristup UNIFI mreži omogućimo na još nekoliko atraktivnih lokacija, u gradovima u kojima smo prisutni. Osim Srbije, planovi za širenje ove jedinstvene mreže vezani su i za zemlje u regionu. Dobra vest za naše korisnike je da im je već sada omogućeno besplatno korišćenje Wi-Fi mreže našeg partnera SunWireless u Makedoniji - istakao je Nikola Perić, menadžer za razvoj proizvoda u kompaniji SBB.

Ada Ciganlija, Kalemegdan, Beogradska Arena, Zoološki vrt, šetalište u Vrnjačkoj Banji i centralni trg u Zrenjaninu samo su neke od atraktivnih lokacija na kojima će biti omogućeno besplatno korišćenje interneta putem laptopa, tableta ili mobilnog telefona.

SBB i TotalTV korisnici će moći brzo i jednostavno da pristupe mreži nakon što otvore nalog na portalu www.mojsbb.rs, tj. na www.mojtotaltv.tv. Kada se nađu na nekoj od UNIFI lokacija, dovoljno je da na svom uređaju u listi dostupnih mreža odaberu UNIFI i unesu svoje korisničko ime (email adresu) i lozinku.

Za sve one koji nisu SBB korisnici, logovanje na UNIFI mrežu biće moguće upotrebom korisničkog imena (unifi) i lozinke (sbb). Detaljna uputstva za svaki uređaj, kao i mapa na kojoj su prikazane sve UNIFI lokacije dostupna su na sajtu.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)