5 NAJLUĐIH WEB SAJTOVA: Posetićete ih samo jednom i nikada više (FOTO)

Korisnici interneta uglavnom posećuju samo stranice koje ih stvarno zanimaju, ali bez obzira na to neki od sajtova u nastavku će vam sigurno biti interesantni

Foto: Pixabay.com

Internet krije pregršt najrazličitijih sadržaja, pa vam u nastavku predstavljamo neke od najluđih sajtova. Neke stranice su zabavne, neke jezive, ali nijedna nije opasna (osim eventualno one sa horor pričama).

OSNIVAČ PIRATE BAY-A: Odustajem od svega, bitka za slobodu interneta je izgubljena!

Stranica za praćenje rođenih i umrlih u stvarnom vremenu

Nakon što se otvori ovaj sajt videćete dve tabele. Ona na levoj strani predstavlja rođene, dok ona na desnoj umrle, a popis se konstantno ažurira. U sredini se na slici sveta konstantno prikazuju lokacije rađanja i smrti.

Sajt koji će odrediti datum kada ćete umreti

Ova stranica pokazuje koliko vam je još ostalo vremena do smrti, nakon što u obzir uzme neke vaše detalje, poput datuma rođenja, visine, težine i poroka kao što su alkohol ili cigarete. Na ovom sajtu moguće je videti period života koji je već prošao, kao i broj preostalih sekundi života koji se lagano smanjuje. Naravno, ovi podaci su daleko od istine.

Najjezivija stranica koju definitivno ne želite da posetite

Creppypasta je stranica namenjena horor pričama koje pišu i međusobno dele članovi ovog sajta. Da biste pristupili pričama morate biti punoletni zbog sadržaja priča i jezika koji je često neprimeren deci.

Mi nismo ljudi, već živimo u kompjuterskoj simulaciji

Na četvrtom mestu je stranica koja tvrdi da mi ne živimo u stvarnom svetu. Nakon čitanja teksta i sami ćete shvatiti kako ste samo simulacija koju kontroliše računar. Ljudi nisu svesni da je to istina. Dakle, nešto poput Matrixa.

Stranica tvrdi i da će ljudska vrsta uskoro izumreti, pre nego što uspemo da dostignemo posthumano stanje.

Mesto za samoubistvo – Skyway bridge

Skyway Bridge je stranica gde su nabrojana sva samoubistva počinjena u Floridi. Spomenuti most četvrti je u Americi po broju samoubistava.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)