BESPLATNO! Epic Games Store deli dve horor igre - preuzmite što pre

Poznata platforma za distribuciju video igara je sada obradovala fanove odličim horor igrama

Epic Games Store je digitalna prodavnica sa jedinstvenom praksom poklanjanja igara svake nedelje. To traje već skoro dve godine, i vlasnik Epic Games nema nameru da odustane od toga.

Ove nedelje su u ponudi igre povodom praznika Noći veštica, i biće dostupne za preuzimanje sve do narednog četvrtka, 5. novembra.

Prva dostupna igra je Blair Witch, inspirisana čuvenim filmom objavljenim krajem prošlog veka. Radnja je drugačija od one iz filma i prati bivšeg policajca u potrazi za dečakom koja se ubrzo pretvara u pravi košmar. Blair Witch verno prenosi elemente psihološkog horora i zastrašivanja, tako da je svakako preporučujemo.

Druga igra je takođe izrađena po uzoru na film. Radi se o Ghostbusters: The Video Game Remastered, koji nas stavlja u ulogu poznate četvorke sa zadatkom lova na duhove. Igra poseduje jedinstvenu mehaniku hvatanja duhova, a priča i likovi su blisko povezani sa originalnim bioskopskim ostvarenjem. Remastered dodatak u samom nazivu označava da je igra dobila modernizovanu grafiku i bolje izgleda od vremešnog originala.

Blair Witch možete preuzeti ovde.

Ghostbusters: The Video Game Remastered možete preuzeti ovde.

Za obe igre procedura je ista, potrebno je otići na samu stranicu igre i proći kroz proces kupovine koji naravno ne košta ništa. Prvo treba kliknuti na baner "GET" i potvrditi kupovinu, nakon čega će se igra pojaviti u vašoj biblioteci. Najbolja stvar kod darivanja na Epic Games Store je u tome što igre nakon promo perioda ostaju zauvek u vlasništvu igrača, i ne odlaze kao što je slučaj kod drugih platformi.

Nedelju dana je sasvim dovoljno vremena da preuzmete i zaigrate ova dva zanimljiva naslova, pogotovu ako obožavate horor igre.

(Telegraf.rs)