Zvezda Matrix filmova pojaviće se u novoj "Horizon Forbidden West" igrici

Novi trejler dugo očekivane "Horizon Forbidden West" video igre otkrio je još likova.

Keri En Mos, najpoznatija kao Triniti iz "Matrix" filmova pojaviće se kao novi lik u dugo očekivanoj "Horizon Forbidden West" video igrici.

Gejming studio Guerrilla Games je sinoć objavio novi trejler za predstojeći naslov, sa detaljima o mnogim novim frakcijama, antagonistima i narativnim nitima. Jedan takav lik otkriven u novom trejleru je Tilda, za koju je studio potvrdio da će joj glas davati Keri En Mos.

Tilda se samo nakratko pojavljuje na samom kraju trejlera, a studio je opisuje kao “misterioznu i komplikovanu sa posebnom vezom sa drevnom prošlošću”.

Mos nije jedina slavna ličnost koja se pojavljuje u novom trejleru. Lens Redik se vraća kao Silens - nomadski istraživač koji pomaže junaku u prvoj igri - a Endžela Beset, najpoznatija po ulozi kraljice Ramonde u “Crnom panteru”, daje glas Regali, glavnom antagonisti i vođi pobunjenika.

Nije nečuveno imati poznate glumce u video igricama, ali poslednjih godina, izgleda da se sve više njih okreće ovom medijumu. Jedno od najznačajnijih dešavanja u gejming svetu, bila je najava pre par godina da će još jedna zvezda "Matrix" filmova i to Kijanu Rivs biti lik u mega popularnom "Cyberpunk 2077" naslovu.

Gejming industrija raste neverovatnom brzinom, a deluje da i prave holivudske zvezde polako počinju da uviđaju potencijal video igara.

(Telegraf.rs)