Najnapredniji Tesla televizor do sada zvanično je predstavljen u Beogradu (VIDEO)

Uz zvuke Lene Kovačević, na simboličnom mestu, u restoranu "Tesla", predstavljen je novi Tesla S901 powered by Android TV

Koji film želite da pogledate, koju emisiju da ispratite, koju internet stranicu da posetite, koju aplikaciju da učitate? Samo recite, i to doslovno – u mikrofon na daljinskom upravljaču! Za novi Tesla S901 powered by Android TV - vaše želje su njegova zapovest. I to glasovna! Ovaj uređaj predstavlja integraciju računara, gejming konzole i televizora – i tako čini pravi multimedijalni uređaj za vaš dom.

Pored navedenih prednosti, osnovne karateristike Tesla S901 powered by Android TV-a su Android TV operativni sistem, Integrisana konzola i gratis game pad, Chromecast umesto uobičajenog Miracast-a, Voice Control i Magic remote control, Hardverska snaga i ultra brzi odziv, UHD (4K) panel, Integrisan Soundbar sa DTS i Dolby Digital sertifikatom, Intuitivni interface i Atraktivni dizajn.

Upoznajte najnapredniji Tesla S901 TV - kada vidite cenu i mogućnosti, želećete jedan u svakoj sobi

Na promociji za medije, održanoj u beogradskom restoranu "Tesla", novinarima su se obratili Veselin Jevrosimović, predsednik kompanije Comtrade, kao i Marko Bratić direktor operacija za brend Tesla u Comtrade distribuciji.

(Telegraf.rs/PR)