Pogledajte kako su Džej Zi i Bijonse ispalili Kim Kardašijan i Kanje Vesta

Poznati muzički par nije prisustvovao jučerašnjem venčanju američke starlete i repera u Firenci, jer, kako se spekuliše ovom događaju je bila kreatorka Rejčel Roj, koja je navodno bliska sa Džej Zijem

Američka starleta Kim Kardašijan i zvanično postala surpuga repera Kanje Vesta. Venčanje godine, na koje je utrošeno više miliona dolara i na kojoj je prisustvovalo više od 600 gostiju, desilo se u tvrđavi Belvedere u Firenci sagrađenoj davne 1590. godine.

Kako bi se uskladili, Kim i Kanje bili su odeveni u kreacije iste boje. Starleta je nosila belu venčanicu, a reper belo odelo. Deveruše su bile Kimine sestre Kortni, Kloi, Kendal i Kajli, koje su isto nosile bele haljne.

Kako se navodi, Vest je pre ceremonije venčanja bio nervozan.

- Celo jutro se smejao, ali kako se ceremonija približavala, bio je sve nervozniji - rekao je neimenovani izvor sa lica mesta.

Kardašijanovu i Vesta oženio pastor Rič Vilkerson, višegodišnji prijatelj porodice Kardašijan. Do oltara, Kim je otpratio očuh Brus Džener.

Goste i mladence zabavljao je čuveni italijanski tenor Andrea Bočeli.

Iako su bili najavljivani, venčanju nisu prisustvovali Bijonse i Džej Zi. Poznati reper trebalo je inače da bude kum Kanje Vestu.

Kako pišu strani mediji, R'n'B zvezda i hip hoper nisu bili na venčanju godine jer na ovom događuju prisustvovala i kreatorka Rejčel Roj, koja je navodno u "bliskom odnosu" sa Džej Zijem.

Venčanju nije prisustvovao ni brat Kim Kardašijan Rob, budući, kako prenose mediji, je osećao pritisak zbog kilaže.

- Rob je naveo da mu je dosta tog pokazivanja bogatstva i raskoši i nazvao tu celu ceremoniju površnim s*anjem. Kim je navodno bila ljuta na njega jer u proteklih nekoliko meseci nije želeo da smrša za njeno venčanje - piše "Daily Mail".

(Telegraf.rs)