OD HARIBO BOMBONA DO SLANINE I JAGNJETINE: Liste želja hedlajnera EXIT festivala!

Šta je recept dugovečnosti najbolje zna Lemmy iz Motorhead-a! Od jaja i slanine, senfa i majoneza, tortilja čips sa raznoraznim sosevima, a za osveženje tu je, naravno, nezaobilazni Jack Daniel’s, njegovo omiljeno piće.

Od preskupih vina i hrane, preko skromnih zahteva koji stavljaju organizatore koncerta u poziciju da se pohvale svojim lokalnim proizvodima, pa sve do posebnih kozmetičkih potreba, hospitaliti liste izvođača EXITa uvek nas zabave i nasmeju.

I ove godine hosting služba festivala pozabaviće se željama svetskih zvezda, a vama omogućavamo da zavirite u bekstejdž život Emeli Sande, Clean Bandit, Lemmy Kilmister.

Clean Bandit, na primer, ima veoma specifičan ukus u hrani. Pored dimljenog lososa i skuše, članovi sastava piju najfiniju Evian i San Pellegrino vodu, a kada žele nešto da pregrizu, čekaće ih začinjena peciva s ukusom jagnjetine! Tu su i nezaobilazni Haribo gumeni medvedići, nezaobilazna stavka na rajder listama svih novih izvođača. Koliko ih vole dokazuje i činjenica da će ih u šatoru čekati 100 plišanih medvedića da im prave atmosferu!

Emeli Sande je očigledno zavolela balkansku kulturu i restorane uz svog bivšeg muža, jer je za boravak u Novom Sadu tražila listu lokalnih restorana, kao i atrakcija vrednih posete. Biće verovatno prijatno iznenađena kada shvati da na jednoj takvoj atrakciji i ona nastupa! Nakon obroka u nekom od lokalnih restorana Emeli voli pred nastup da se opusti uz aromatične sveće koje koštaju, ni manje ni više, nego 40 eura po komadu!

Šta je recept dugovečnosti najbolje zna Lemmy Kilmister. Zdrav obrok podrazumeva jaja i slanine, senfa i majoneza, tortilja čips sa raznoraznim sosevima, a za osveženje tu je, naravno, nezaobilazni Jack Daniel’s, Lemijevo omiljeno piće.

 

(Telegraf.rs)