DRAMA U ZAGREBU: Mia Begović spava ispred stana jer je bivši muž izbacio (VIDEO)!

Bivši suprug je stan stavio pod hipoteku, a glumičine stvari izbacio iz stana dok je ona snimala rijaliti "Survajvor"

Poznata hrvatska glumica Mia Begović nekoliko noći spava ipred vrata stana u zagrebačkoj Masarikovoj ulici koji je do skora delila sa bivšim suprugom, građevinarom i advokatom Željkom Žnidarićem.

Njen bivši suprug je promenio brave dok je ona na Kostariki snimala rijaliti šou "Survajvor". Mia čeka da njen bivši suprug izađe iz stana i objasni joj zašto ju je izbacio dok je bila u inostranstvu.

Begovićeva sedi na koferima u koje je Željko natrpao njene stvari i izbacio ih iz stana. Taj stan, koji je bio u Žnidarićevu vlasništvu, stavljen je pod hipoteku njegove građevinske firme.

- Ne znam zašto je to uradio. To treba da pitate njega. Taj stan je posle razvoda trebalo da bude prodat a novac podeljen, a ja da se vratim u svoj stan u Nodilovu ulicu gde inače živim. I sve je bilo u redu, do sad. Ne znam šta ga je navelo da to uradi - rekla je za hrvatski "Večernji list" poznata glumica.

U trenutku kad su fotografi sa Mijinim dopuštenjem krenuli da slikaju vrata ispred kojih su bile torbe i koferi, glumica koja je bila izvan od kadra, gurnula je obezbeđenje. Istog trenutka on je pozvao policiju zbog nasrtaja na sebe, a Mia je počela da vrišti.

- Boli me noga! Povredila sam nogu, umreću. Mama, zovi hitnu! - drala se glumica, koja je kasnije rekla da je samo htela da vrati knjigu "Sumrak" na mesto koje joj pripada. Sada glumica ima longetu na nozi.

 

(Telegraf.rs/Izvor: Večernji list)