Ceca na slobodi posle osam meseci!

Lomljenjem osigurača na kopči narukvice jutros oko 8.30 folk diva je odslužila kaznu od osam meseci kućnog pritvora. Prvi fanovi došli su da je pozdrave, ali, kako nam je rečeno, ona danas neće izlaziti iz kuće.

Lomljenje osigurača na kopči narukvice - nanogice na nozi najpoznatije srpske pritvorenice, označilo je kraj osmomesečne kućne robije za Svetlanu Cecu Ražnatović.

Kako javlja reporter Telegrafa, dve osobe ušle su u njenu rezidenciju u 8.27, nakon čega joj je skinuta nanogvica. Neposredno nakon toga stigli su i prvi fanovi.

Telegraf.rs je u Zavodu za izvršenje zatvorskih sankcija pokušao da otkrije sve detalje ovog čina.

Cecu je oslobodio poverenik za izvršenje zatvorskih sankcija i jedan operativac.

- Procedura je prilično jednostavna i traje svega nekoliko sekundi. Na narukvici, koja izgleda kao sat, nalazi se kopča u kojoj je osigurač, preko koga je, praktično, svih ovih osam meseci vršen nadzor Ražnatovićeve. Operativac, praktično, samo polomi osigurač na ovoj kopči i to je to - objašnjava sagovornik Telegrafa.rs.

Narukvica, koja je Ceci stavljena na nogu 22. juna prošle godine, posle toga se pakuje i vraća u Izrael.

- Narukvica je iznajmljena i vratićemo je firmi koja ju je proizvela, jer nam više nije potrebna - otkriva naš sagovornik.

Da li će ista narukvica biti prerađena i poslata u neki drugi kraj sveta ili će možda završiti na nekoj aukciji, i šta će se dogoditi ako Ceca poželi da je otkupi kao suvenir s kućne "robije" - naš sagovornik nije mogao da kaže.

(D. M. - D.P.)