Mladići koji masturbiraju imaju veći penis!

Na uzorku od 7.000 17-ogodišnjaka utvrđeno je da budući sveštenici koji masturbiraju redovno imaju prosečnu dužinu penisa od 15 do 20 centimetara, a oni koji se suzdržavaju imaju od 12 do 17

EUREKA! Italijanski lekar Đordano Neri došao je do fascinantnog otkrića! Izučavajući život dečaka u vatikanskim semeništima, on je nakon dužeg posmatranja došao do zaključka da seksualni život i masturbacija utiču na veličinu penisa. I to pozitivno!

Njemu su za oko zapali rezultati obaveznog sistematskog pregleda mladića iz jednog semeništa u Rimu, jer je primetio da se mladi posvećeni i produhovljeni katolici unekoliko razlikuju od svojih svetovnih vršnjaka. Strahujući od reakcije crkvenih otaca, Neri je dugo ćutao o ovom svom otkriću, ali kad je kroz njegove ruke već prošlo na desetine generacija mladića, on nije izdržao, već je u neformalnom razgovoru ispričao svoja zapažanja direktoru semeništa.

Zaključak istraživanja je da muškarci koji su u pubertetu bili izloženi pornografskim sadržajima i samim tim su imali više prilike da podlegnu grešnim mislima, imaju izvesnu prednost kada je veličina polnog organa u pitanju.

(Telegraf / A. Prilić)