EKSKLUZIVNI INTERVJU SA FELIKSOM (by Aca Informacija)

Srpskom kralju statistike Feliks Baumgartner, tokom njihovog zajedničkog skoka sa ivice svemira, priznao da ima tremu i da ne zna čemu služi crveno dugme

Aca Informacija ući će u istoriju svetskog novinarstva kao prvi sportski komentator koji je zajedno sa svojim sagovornikom skokom sa ivice svemira probio zvučni zid (ne računajući vaterpolo prenose sa Olimpijade - prim ur.). Popularni srpski kralj podataka i apostol statistike oborio je još nekoliko rekorda među kojima i prvi intervju koji je neko u crvenom džemperiću uradio sa Austrijancem na nadmorskoj visini većoj od 27.318 metara. Pored ovoga, hrabri Srbin ostaće upamćen i kao jedina osoba koja je direktora RTS-a smela da pogleda s visine i da zbog toga ne ostane bez posla.

Aca i Feliks svoje druženje započeli su u samoj kapsuli, do koje je nosilac najpopularnije srpske frizurice došao privatnim prevozom. Nakon što je upoznao Feliksa Baumgartnera s procedurom, Aca je započeo ekskluzivni intervju za Tajni servis Srbije, koji je nastavio i tokom leta, a čitaoci "Parade" imaju prilike da vide deo ovog materijala.