Kapije EXIT festivala otvorene: Prvi posetioci preplavljuju festival, spektakl je tek počeo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Raznolikost posetilaca bila je izvanredna – od domaćih fanova željnih da ponovo dožive magiju EXIT-a do internacionalnih gostiju koji su doputovali iz različitih krajeva sveta

Kao na startnoj liniji maratona, prvih nekoliko stotina posetilaca već od ranih popodnevnih sati strpljivo je čekalo otvaranje kapija ovogodišnjeg EXIT festivala. Kapije su od 19.00 sati otvorene, a njihova strastvena energija osvetlila je put ka spektakularnom četvorodnevnom muzičkom iskustvu.

Raznolikost posetilaca bila je izvanredna – od domaćih fanova željnih da ponovo dožive magiju EXIT-a do internacionalnih gostiju koji su doputovali iz različitih krajeva sveta. Mnogi od njih su na sebi nosili obeležja svojih omiljenih izvođača, spremni da podrže svoje muzičke idole i da se prepuste ritmu.

Ove godine EXIT festival, više nego ikad pre, simbolizuje zajedništvo, radost i slobodu, a posetioci su spremni da otkriju sve što ovaj festival ima da ponudi. Uzbuđenje je već sada na visokom nivou, a očekuje se da će vrhunac biti dostignut tokom večeri kada će The Prodigy, Viagra Boys, Nina Kraviz, Amelie Lens, i mnogi drugi izvođači, zauzeti svoje mesto na sceni.

Za one koji žele da kupe ulaznice, još uvek su dostupne jednodnevne ulaznice na prodajnim mestima, onlajn na stranicama Gigs Tix-a, kao i ograničeni kontingent na festivalskim kapijama.

Više o večerašnjem planu i programu možete naći OVDE.

A delić atmosfere pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)