Serija "Koreni" dobija nastavak: Snimanje "Vremena zla" počinje na leto

Producent najavljuje 15 kvalitetnih epizoda

Foto: Promo/RTS

Serija "Koreni" dobiće svoj nastavak, a početak snimanja zakazan je za avgust.

Producent Goran Šušljik najavio je 15 kvalitetnih i uzbudljivih epizoda nastavka pod imenom "Vreme zla", a nakon njega još jedan koji će nositi naziv "Vreme smrti", prenosi Mondo.

On veruje da će ekranizacija romana Dobrice Ćosića biti pun pogodak, a Žarku Lauševiću pridružiće se Andrija Kuzmanović i Mirka Vasiljević.

- Početkom avgusta počinjemo da snimamo "Vreme zla". Trebalo je i ranije, ali smo zbog vanrednog stanja sve pomerili. Jednu od najznačajnih uloga igraće Žarko Laušević, a pridružiće mu se još dvadesetak glumaca, kasting je još uvek u toku. Nakon ovoga ćemo snimiti i 'Vreme smrti'. Verujem da će ovi projekti obeležiti televitijsko stvaralaštvo i produkciju u narednim godinama i ostati trajna umetnička i produkcijska baština poklenjima - rekao je Šušljik za "Informer".

Žarko Laušević se ovom priliko osvrnuo na snimanje "Korena" i još jednom istakao da je taj projekat rađen sa mnogo ljubavi.

- Okupila se jedna zaista vredna ekipa ozbiljnih profesionalaca i drago mi je što se serija 'Koreni' toliko dopala gledaocima. Verujem da će ostati zabeležena kao pravo blago naše televizije - rekao je.

Video: Koreni, pa Vreme smrti? Goran Šušljik otkriva šta posle serije koja je oduševila Srbiju

(Telegraf.rs)