Zvezda serije "Witcher" želi da bude novi Bond: Da li je Henri Kavil pravi izbor za agenta 007?

- Voleo bih da igram Bonda, bio bih veoma, veoma uzbuđen - rekao je Kavil

Henri Kavil u seriji "The Witcher" / Foto: Printskrin/YouTube/Netflix

Glumac Henri Kavil, zvezda serije "Witcher" i filma "Supermen" zainteresovan je da zameni Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda, što je naveo u intervjuu za GQ.

- Ako bi producentkinja Barbara Brokoli i ko-producent Majkl Vilson bili zainteresovani, ja bih apsolutno uskočio. U ovoj fazi, sve je u vazduhu. Videćemo šta će da se desi. Ali da, voleo bih da igram Bonda, bio bih veoma, veoma uzbuđen - rekao je Kavil.

Henri je inače bio kandidat da igra Džejmsa Bonda u filmu "Casino Royale". Ipak, producenti su odabrali na kraju Danijela Krejga. Naime, Henri "nije zadovoljio" kada je na audiciji trebalo da se odigra scena u kupatilu, kada je nosio samo peškir.

- Verovatno je trebalo bolje da se pripremim. Sećam se kako mi je reditelj Martin Kempbel rekao: "Izgledaš malo bucmasto, Henri". Nisam znao kako da treniram, niti kako da držim dijetu. Drago mi je što je Martin rekao tako nešto... Pomaže mi da budem bolji - rekao je Kavil u novembru prošle godine za "Men's Health", a prenosi časopis "People".

Da li bi Henri Kavil bio dobar izbor za ulogu Džejmsa Bonda?

Video: Prodaje se čuveni Bondov Aston Martin: Cena - prava sitnica

(Telegraf.rs)