Srpska premijera "Južnog vetra 2" u Vrnjačkoj Banji: U Nišu humanitarna projekcija

Po rečima filmske ekipe, na ovaj način žele ne samo da se oduže srpskoj publici, već i da prikupe sredstva za lečenje kolege Uroša Mladenovića, koji se bori sa teškom bolesti

Južni vetar 2 - Ubrzanje Foto: Nemanja Miščević/promo

Nakon svetske premijere na Filmskom festivalu u Puli ostvarenje "Južni vetar 2 - Ubrzanje" reditelja Miloša Avramovića doživeće svoju srpsku premijeru u okviru Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, a potom i dan kasnije na humanitarnoj projekciji u Nišu, saopštili su danas distributeri filma.

Po rečima filmske ekipe, na ovaj način žele ne samo da se oduže srpskoj publici, već i da prikupe sredstva za lečenje kolege Uroša Mladenovića, koji se bori sa teškom bolesti.

Kako je najavljeno, karte za projekciju "Ubrzanja" u Nišu rasprodate su za nekoliko sati, a sav prikupljen novac biće uložen u Mladenovićev oporavak.

"A sad jedna važna vest!

Kako bismo pomogli našem dragom kolegi i drugaru, odlučili smo da u subotu 14.8. organizujemo projekciju filma Južni Vetar 2:Ubrzanje u bioskopu Cineplexx, Niš.

Projekcija će biti humanitarnog karaktera a sva sredstva od kupljenih karata će Cineplexx i ekipa filma Južni vetar usmeriti za lečenje našeg kolege Uroša Mladenovića.

Karte možete kupiti sutra od 12h online ali i na blagajni bioskopa. Zato drage Nišlije požurite, nabavite svoje karte na vreme jer je broj mesta ograničen!

Svi ostali koji žele da pomognu, mogu to uraditi:

1.SMS 1078 na 3030

2.Uplatom na dinarski račun: 160-6000001216288-34

3.Uplatom na devizni račun: 160600000121634654

IBAN: RS35160600000121634654

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

HAJDE DA POKAŽEMO DA SMO NAJJAČI ONDA KAD JE NAJPOTREBNIJE!", naveli su na zvaničnom profilu "Južnog vetra".

Glumačku postavu ovog blokbastera čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Anastasija Everal, Marian Valev, Zaharije Baharov, i drugi.

(Telegraf.rs/Tanjug)