Džaba javne molbe Vina Dizela: Dvejn Rok Džonson neće igrati u filmu "Fast & Furious 10"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumac se osvrnuo na objavu Vina Dizela koji ga je javno pozvao da opet bude deo franšize

Foto: Profimedia/Snap Stills / Shutterstock Editorial

Dvejn Rok Džonson rekao je da neće glumiti u 10. nastavku filma "Fast & Furious". On se osvrnuo na objavu njegovog kolege Vina Dizela, koji ga je javno pozvao da opet igra u filmskom spektaklu.

- Bio sam veoma iznenađen Vinovom nedavnom objavom. Prošlog juna, kada smo se Vin i ja zapravo povezali, ne preko društvenih medija, rekao sam mu direktno i privatno da se neću vraćati franšizi. Bio sam čvrst, ali srdačan u svojim rečima i rekao da ću uvek biti podrška glumačkoj ekipi i uvek navijam za to da franšiza bude uspešna, ali da nema šanse da se vratim. Privatno sam razgovarao i sa svojim partnerima u Universal-u, koji su mi svi bili velika podrška jer razumeju problem - rekao je Dizel za CNN.

Vin Dizel je početkom novembra objavio emotivan status i pozvao Dvejna Roka Džonsona da opet bude deo franšize.

- Moj mali brat Dvejn... došlo je vreme. Svet čeka finale filma "Fast & Furious 10". Kao što znaš, moja deca te u mojoj kući nazivaju ujka Dvejn. Nema praznika da ti oni ne pošalju lepe želje... ali došlo je vreme. Nasleđe čeka. Rekao sam ti pre mnogo godina da ću ispuniti obećanje dato Pablu. Zakleo sam se da ćemo dostići i manifestovati najbolji deo "Fast & Furuous" u finalu, a to je 10. deo! Kažem ovo iz ljubavi... ali moraš se pojaviti, ne ostavljaj franšizu besposlenu, jer moraš da igraš veoma važnu ulogu. Hobsa ne može da igra niko drugi. Nadam se da ćeš iskoristiti priliku i ispuniti svoju sudbinu - napisao je Vin Dizel.

(Telegraf.rs)