VIl Ferel na NBA utakmici reprizirao svoju čuvenu ulogu, potezima oduševio i Stefa Karija

- Bio sam zapravo iznenađen, njegova forma, imao je dobru rotaciju na lopti i beskrajnu energiju. Ne znam kako - rekao je jedan od najboljih svetskih košarkaša

Foto: Tanjug/AP/Jed Jacobsohn

Prošlo je nešto više od 14 godina otkako je košarkaška komedija "Semi-Pro" stigla u bioskope, a glumac Vil Ferel je reprizirao svoju ulogu iz tog ostvarenja, lik Džekija Muna, i to u utorak uveče na utakmici Golden Stejt Voriorsa u San Francisku protiv Los Anđeles Klipersa (Voriorsi su pobedili Kliperse rezultatom 112:97).

Holivudski superstar je obukao košarkaški dres iz filma, a onda je pokazao svoje košarkaške poteze. U njima su uživali i NBA zvezde i košarkaši Golden Stejta Stef Kari i Klej Tompson, koji su s Ferelom bili na terenu.

Vil pogađao kako sa linije slobodnih bacanja, iz ulaza, ali i sa pola terena.

Film "Semi Pro" iz 2008. godine fokusira se na Ferelov lik Džeki Mun, koji je bio zvezda igrač, trener i vlasnik novonastalog tima Američkog košarkaškog saveza Flint Tropics. U filmu su takođe glumili Vudi Harelson, Andre '3000' Bendžamin, Maura Tirni, Vil Arnet, Dejvid Koener, Rob Kordri i Džeki Erl Hejli, piše "Daily Mail".

Komedija je počela sa samo 15,2 miliona dolara u februaru 2008. i zaradila je samo 44 miliona dolara širom sveta kroz svoju kratku bioskopsku emisiju.

Pogledajte trejler:

Što se tiče toga šta je podstaklo Ferelov da opet reprizira ulogu Džekija Muna u utorak, nije jasno, iako je zvezda Golden Stejt Voriorsa Klej Tompson veliki obožavalac filma.

Stef Kari naveo da je bilo zabavno na parketu sa Ferelom i pohvalio je glumca.

- Bio sam zapravo iznenađen, njegova forma, imao je dobru rotaciju na lopti i beskrajnu energiju. Ne znam kako - rekao je jedan od najboljih svetskih košarkaša.

(Telegraf.rs)