Sem Voterston napušta "Zakon i red" posle više od 400 snimljenih epizoda: Poznato je ko ga menja

V. Đ.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Došlo je vreme da krenem dalje i povedem Džeka Mekoja sa sobom. Ima tuge u odlasku, ali sam previše radoznao šta je sledeće", napisao je glumac u saopštenju

Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini/Invision

Glumac Sem Voterston napušta seriju "Zakon i red" ("Law & Order") posle više od 400 snimljenih epizoda, gde je glumio okružnog tužioca Džeka Mekoja. Njegova poslednja epizoda biće emitovana u četvrtak, 22. februara. Umesto njega, okružnog tužioca će igrati Toni Goldvin, koji je  najpoznatiji po ulozi Fica u seriji "Skandal".

Podsetimo Sem Voterston je bio deo serije "Zakon i red" Dika Volfa od 1994. godine. Ostao je glavni član glumačke ekipe sve dok se prvobitna serija nije završila 2010. Kada je serija oživela za svoju 21. sezonu 2022, vratio se u ulogu Džeka Mekoja.

Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini/Invision

Voterston je povodom napuštanja serije izdao i saopštenje.

"Došlo je vreme da krenem dalje i povedem Džeka Mekoja sa sobom. Ima tuge u odlasku, ali sam previše radoznao šta je sledeće. Glumac ne želi da dozvoli sebi da se previše raskomoti. Zahvalniji sam vam nego što mogu da kažem.

Neprekidan i neverovatan dug imam prema seriji "Zakon i red", zajedno sa njegovim zapanjujućim povratkom, sve je zahvaljujući vama i Diku Volfu, ali za čiju viziju, strpljenje, upornost i jedinstvenu kombinaciju kreativnih i poslovnih talenata, ništa od ovoga se ne bi dogodilo. Osećam se veoma blagosloveno. Nadam se da ću vas sve videti sa druge strane", napisao je Sem Voterston, prenosi Variety.

(Telegraf.rs)