Dženifer Lopez i Maluma - spoj koji osvaja: "Pa Ti" i "Lonely" stigli u paketu, kao filmska priča

Obožavaoci nisu dobili samo jedan, već dva spota čija radnja je uvezana, a za sve one koji su nestrpljivi tu je i miks od 9 minuta

Džej Lo i Maluma/Printskrin: Youtube/Jennifer Lopez

Fanovi nisu bez razloga nestrpljivo čekali novi spot Dženifer Lopez i Malume. I dočekali su ne samo jedan, već dva spota, pesmu "Pa Ti" i "Lonely".

"Lonely" je nastavak spota "Pa Ti", te ćete kada odgledate prvi odmah poželeti da vidite dalji tok radnje, a oba visokobudžetna spota kao da pričaju filmsku priču.

Džej Lo i Maluma pokazali su se kao sjajan par sa izuzetnom hemijom, pa i nije čudno da milioni obožavalaca nakon ovog muzičkog projekta čekaju da ih vide na filmskom platnu u filmu "Marry Me".

Da stvar bude još moćnija, kao šlag na tortu stigao je komplet video sa oba spota - "Pa Ti + Lonely" koji traje 8:56 minuta, a koji je objavljen 25. septembra i trenutno je 11. na trendingu sa nepunih 8 miliona pregleda.

Pa, ko šta voli. Dženifer i Maluma su sjajno odradili posao; Džej Lo izgleda fantastično, pokazuje svoje već dobro poznate igračke veštine i zadivljuje izgledom; kadrovi su snimani na neverovatnim mestima; a uz to se i miljenik žena Maluma pokazao kao odličan glumac... Zbog svega toga zaista imate utisak kao da gledate film, a ne muzički spot.

I dok čekamo romantičnu komediju "Marry Me" sa neverovatnom Dženifer i neodoljivim Malumom, čija premijera bi trebalo da bude 12. februara 2021. godine, ostaje da uživamo u ovim minutima.

Donosimo vam sve tri verzije:

Jennifer Lopez, Maluma - Pa Ti

Maluma, Jennifer Lopez - Lonely

Jennifer Lopez & Maluma – Pa Ti + Lonely

Video: Kada su zamešale zajedno guzama, sve je stalo: Džej Lo učila Šakiru kako da tverkuje

(Telegraf.rs)