Brajan Mej osuo paljbu po anti-vakserima, pomenuo i Kleptona: "On ima drugačija gledišta od mene"

- Postoji mnogo dokaza koji pokazuju da vakcinacija pomaže - rekao je gitarista grupe Queen

Brajan Mej, Erik Klepton Foto: Profimedia Avalon/AFP

Gitarista grupe Queen Brajan Mej nema baš lepo mišljenje o onima koji ne žele da se vakcinišu. Muzičar je u svom izlaganju pomenuo i kolegu Kleptona, budući da je Erik odlučio da ne svira na nastupima gde nevakcinisani ljudima nije dozvoljen ulaz.

Mej ističe da vakcinacija protiv korona virusa pomaže.

- Volim Erika Kleptona, on je moj heroj, ali on ima mnogo drugačija gledišta od mene na mnogo načina. Anti-vakseri, žao mi je, mislim da ste "ludaci". Postoji mnogo dokaza koji pokazuju da vakcinacija pomaže - rekao je Mej za The Independent i dodao je da će uvek doći do nekih nuspojava u bilo kom leku.

Podsetimo, Erik Klepton neće nastupati na mestima koja zahtevaju dokaz o vakcinaci.

- Nakon najave premijera u ponedeljak 19. jula 2021, osećam čast da ću se oglasiti sopstvenom najavom - navodi se u izjavi Kleptona koja je objavljena na Telegram nalogu arhitekte i filmskog producenta Robina Monottija Graziadija, koja se nastavlja:

- Želim da kažem da neću nastupiti ni na jednoj sceni na kojoj je prisutna diskriminisana publika. Ako ne bude predviđeno da svi ljudi prisustvuju, zadržavam pravo da otkažem nastup - naveo je muzičar.

(Telegraf.rs)