Bijonse posle jednogodišnje pauze objavila novi singl: Poslušajte "Be Alive"

U videu za pesmu prikazani su kadrovi iz filma "King Rićard" koji prati priču o ocu teniskih zvezda, sestara Serene i Venus Vilijams

Printskrin: Youtube/House of Highlights

Popularna američka pevačica Bijonse je posle jednogodišnje pauze objavila novi singl, a reč je o pesmi "Be Alive", koju je snimila za film "King Rićard", prenose američki mediji.

U videu za pesmu prikazani su kadrovi iz filma "King Rićard" koji prati priču o ocu teniskih zvezda, sestara Serene i Venus Vilijams.

Ulogu Ričarda Vilijamsa tumačiće Vil Smit, a filmski kritičari već predviđaju kako bi mu ovaj angažman mogao osigurati osvajanje prestižnog Oskara.

Ovaj film najavile su i sestre Vllijams, podelivši trejler na društvenim mrežama uz poruku: "Vrlo smo uzbuđene jer ćete uskoro imati priliku da gledate film o našem ocu. ''King Rićard'' u bioskope i na platforme stiže 19. novembra!".

Nova pesma je na YouTubeu preslušana više od pola miliona puta, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama - obožavaoci su oduševljeni što je Bijonse prekinula pauzu i poklonila im još jednu pesmu.

Bijonse - "Be Alive":

(Telegraf.rs/Tanjug)