U čast velikog Lea Martina: Kudrina pevačka bravura i čuvena "Odiseja" za 82. rođendan legende

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadimak Kudra dovoljan je da svi znaju da je u klubu ili kafani u kojoj on nastupa predobar provod zagarantovan. Poslušajte kako Saša izvodi čuvenu pesmu koju je proslavio Leo Martin

Leo Martin, jedna od najvećih živih pevačkih legendi sa ovih prostora, čovak sa dva imena i prezimena, čuveni šansonjer napunio je pre nekoliko dana 82 godine. I baš u čast velikog Miše Jovića ili srpskog Toma Džonsa, kako ga mnogi zovu Telegraf music i jednako vrhunski pevač Saša Lazarević Kudra, čestitaju mu rođendan baš uz pesmu koja je obeležila čitavu njegovu karijeru - uz Odiseju.

A svim ljubiteljima muzike kojima Saša Lazarević manje znači, nadimak Kudra dovoljan je da znaju da je u klubu ili kafani u kojoj on nastupa predobar provod zagarantovan. Legenda Skadarlije pokazao je da se predobro snalazi u svim žanrovima, otpevavši u Love&Live produkciji 3 pesme i jedan duet s mladom Indirom Berišom, a specijalno danas i specijalno u čest velikog lea Martina uživajte uz pesmu "Odiseja".

Kudru su u studiju pratili Goran Mikić (klavir) i Drejan Petrović (gitara), a na tekst Svete Vukovića, muziku za ovu pesmu napisao je jednako čuveni Vojkan Borisavljević.

Srećan rođendan, legendo!

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music