Čuveni narodnjak u novom ruhu: Poslušajte kako Brkovi izvode hit Baneta Bojanića "Samo pijan mogu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vedran Pehar, poznatiji kao Shamso 69, i ostatak ekipe odlično su se snašli, što se možete uveriti kada pogledate snimak na početku teksta

Grupa Brkovi, koji obeležavaju 20 godina benda, održaće će veliki koncert 11. maja na Kalemegdanu, a tim povodom posetili su i redakciju portala Telegraf.rs, gde su u okviru projekta Love&Live akustično izveli pesmu "Samo pijan mogu", koju u originalu peva Bane Bojanić.

Vedran Pehar, poznatiji kao Shamso 69, i ostatak ekipe odlično su se snašli, što se možete uveriti kada pogledate snimak na početku teksta.

Kao što se očekivalo, bilo je energično.

Inače, pred koncert imaćete priliku i da pročitate intervju sa Shamsom 69, koji je govorio o koncertu na Kalemegdanu, Brkovima, narodnoj muzici, Sinanu Sakiću.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije

(Telegraf.rs)