Influenserka iz Hrvatske tražila besplatnu večeru u Poreču, a onda je dobila neverovatan odgovor

Poruka je obišla region, a influenserka je postala predmet ismevanja

Foto: Pixabay

Uticajne influenserke često otvoreno traže od vlasnika i menadžera besplatno noćenje u hotelima, posete zabavnih lokacija i različite popuste u ugostiteljskim objektima u zamenu za reklamu na društvenim mrežama.

Po ugledu na svetske zvezde, 20-godišnja influenserka iz Hrvatske Doris Stanković poslala je ponudu za saradnju jednom restoranu u Poreču.

Ona je tražila gratis večeru, a nudila je kompenzaciju u vidu objavljivanja fotografije i označavanja lokacije na svom Instagramu.

Devojka koju prati više od 80.000 ljudi na popularnoj društvenoj mreži je dobila odgovor od menadžment tima koji joj se sigurno nije dopao.

- Za vas od našeg osoblja i gostiju niko nikad nije čuo - pisalo je u poruci koja je upućena mladoj influenserki.

Foto-ilustracija: Pixabay

U nastavku poruke osoblje restorana je nastalo da ismeva njenu ponudu, navodeći da slobodno može da dođe i da jede, ali će uslugu morati da plati.

- I šta onda, šta smo time dobili? Da se neko sprda sa nama zato što smo na vašem Instagram storiju? Vaša ponuda je u najmanju ruku smešna, to mogu tražiti i dobiti Madona, Serena Vilijams,Vil Smit. Vi možete doći kod nas i jesti, uslugu ćete platiti, a mi možemo u dogovoru sa vama iznos vašeg računa uplatiti u humanitarne svrhe i to objavite na svom storiju. U protivnom nema džabe ni kod stare babe -  piše u poruci koja je obišla region.

Kako je ovaj post postao viralan, Doris je snimila Tik Tok video u kome je oblatila restoran zbog načina na koji su odbili ponudu i javno je ismejali.

 

(Telegraf.rs)