Omanje letovalište u blizini Herceg Novog: Đenovići su odličan izbor za porodice sa malom decom

Osim plaže prekrivene sitnim šljunkom, postoji i betonski deo. A u mestu ima baš sve što je potrebno za ugodan odmor

Foto: screenshot/Youtube/Svemirski Zaliv

Blizina Herceg Novog čini letovanje u Đenovićima posebno atraktivnim.

Plaža koja je prekrivena sitnijim šljunkom, u kombinaciji sa delom prekrivenim betonom, čini Đenoviće idealnim za boravak porodica sa malom decom, tim pre što je u pitanju manje mesto u kome je sve lako dostupno, kako se može videti na kanalu Biss Đenovići. 

Cene letovanja u Đenovićima

Najjeftinija opcija u ovom trenutku, za polovinu jula iznosi oko 280 evra, za 10 noćenja, za dve osobe. Smeštaj je udaljen oko 400 metara od centra i u njegovoj blizini se nalazi plaža.

Ukoliko želite da letujete u vili sa bazenom, udaljenoj oko 200 metara od centra, u istom periodu za isti broj noćenja, takođe za 2 odrasle osobe, iznajmljivanje apartmana sa dve spavaće sobe u takvoj vrsti smeštaja iznosi oko 530 evra.

Iznajmljivanje cele vile u Đenovićima, u kojoj može biti smešteno do 8 osoba iznosi 2.020 evra za 10 noći. U njenoj blizini se nalazi plaža, a vila je udaljena nešto više od kilometra od centra mesta. Osim 4 spavaće sobe, u njoj se nalazi i jedna dnevna soba, 2 kupatila, kuhinja i trpezarija.

Šta možete da očekujete

Stalnih stanovnika u Đenovićima ima oko hiljadu, mada se tokom letnje sezone taj broj značajno uvećava.

U mestu postoje svi sadržaji potrebni za miran odmor.

Posebno u toku sezone, na plaži u Đenovićima zna da bude gužva, pa je potrebno na vreme pronaći odgovarajuće mesto. Na plaži su dostupni i tuševi i kabine za presvlačenje, te postoji mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana. Ispred plaže se nalazi i parking prostor.

U samom mestu postoji niz kafića i restorana, a kako je Herceg Novi veoma blizu, oni koji su željni noćnog provoda mogu se zaputiti upravo ka ovom gradu.

(Telegraf.rs)