Ovo je pravi Fergijev naslednik! (VIDEO)

Ne samo zato što je sin legendarnog škotskog stručnjaka, već i zato što je za razliku od Mojesa ove sezone pokazao kako se dolazi do trofeja

Legendarni trener Mančester junajteda Aleks Ferguson je kako su mnogi pisali prošlog leta odabrao Dejvida Mojesa za svog naslednika na klupi "crvenih đavola", a svi znamo kakve rezultate ostvaruje ovaj tim ove sezone, međutim, postoji jedan drugi menadžer u Engleskoj koji se s pravom može smatrati naslednikom velikog Fergija. To je njegov sin Daren.

Razlog za to što smo ga proglasili pravim nasledniko čuvenog škotskog stručnjaka nije samo taj što su u srodstvu, već i zato što je za razliku od Dejvida Mojesa, Daren pokazao kako se dolazi do finala i osvajaju trofeji. Jeste aktuelni trener tima sa "Old Traforda" osvojio na startu sezone Komjuniti šild, ali o tom trofeju je odlučivao jedan meč.

Sa druge strane sadašnji menadžer Piterbora je doveo svoj tim do finala "Džonstouns Pejnt Kupa" gde je u nedelju trijumfovao nad Česterfildom 3:1 u finalu i osvojio pehar.

Naravno, Ferguson senior je bio na tribinama "Vemblija" i posmatrao uspeh svog sina koji je pokazao pokazao da ima očev pelcer za osvajanje trofeja, a ne bi čudilo da ga uskoro vidimo i kao menadžera u nekom klubu iz najjačeg engleskog takmičenja, naročito ako bude uspeo da vrati Piterboro u Čempionšip na kraju ove sezone.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)