JOJIĆ VISOKO OCENJEN: Herojska igra na sredini terena!

Srpski reprezentativac dobio odličnu ocenu 3.5 od mogućih 5 čime je bio bolje ocenjeni igrač od svih fudbalera Reala, ne računajući samo Ikera Kasiljasa

Nekadašnji fudbaler Partizana i vezista Borusije iz Dortmunda Miloš Jojić odigrao je svojih prvih 90 minuta u Ligi šampiona i bio je nadomak toga da, zajedno sa saigračima, sruši Real iz Madrida iako su Milioneri u Španiji ubedljivo poraženi (3:0).

Kompletna postava Dortmunda nadigrala je ''kraljevski klub''. Jednostavno bili su svuda po terenu, a pogotovo Rojs koji je postigao oba gola u ''pirovoj pobedi'' od 2:0. Ali, ono što nas najviše interesuje jeste igra Miloša Jojića koja je nazvana ''herojskom''.

Jojić je dobio odličnu ocenu 3.5 od mogućih 5 koliko se može dobiti, što znači da je bio ocenjen bolje od svih fudbalera Reala, ne računajući Kasiljasa koji je i najzaslužniji za prolaz Reala.

- Još jedan fudbaler koji je pokazao herojsku igru. Vršio je pritisak na protivnika i snadbevao ofanzivne igrače loptama - kratak je opis Jojićeve igre od strane medija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)