Ljupko Petrović: Arkan je 1994. šamarao u Zvezdi i za sve se pitao!

Legendarni trener crveno-belih otkrio kakva je bila situacija u klubu tokom 90-ih godina

Fotografija na kojoj se vidi kakodrži pušku zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom koštala je Ljupka Petrovića posla u FK Sarajevo, iako se nedugo zatim ispostavilo da je u pitanju fotomontaža.

Trofejni stručnjak, koji je sa Crvenom zvezdom, bio prvak Evrope i sam je to istakao u razgovoru za bosanske medije govoreći kako nikada nije bio na ratištu. Međutim, istakao je da se sa Arkanom nekoliko puta sastajao tokom drugog mandata na Marakani.

- Ja sam se vratio 1994. godine u Crvenu zvezdu gde sam osvojio duplu krunu, a Arkan je tada još bio alfa i omega kada je u pitanju klub. Čovek se za sve pitao, od igračkog kadra, pojačanja, jednostavno svega. Znao je našamarati ljude u svojoj blizini i to pred celom ekipom. Zamislite šta bi se desilo tada vodećim ljudima u Zvezdi koji bi se odbili možda da se slikaju sa njim ili nekim iz njegovog miljea - rekao je Petrović za medije u Bosni.

Podsetimo, Petrović je tokom karijere tri puta vodio creno-bele. Prvi put u sezoni 1990/91, drugi put 1995/96, da bi poslednji put bio na klupi 2004/05.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)