NADAL: Novak je jedan od najboljih tenisera u istoriji!

Španski teniser ima samo reči hvale za srpskog pred početak turnira u Monte Karlu

Najbolji svetski teniser Rafael Nadal, posle godinu dana pauze, želi da se vrati na pobednički kolosek u Monte Karlu, ali mu zadatak neće biti nimalo lak pošto do trofeja mora da dođe preko aktuelnog branioca Novaka Đokovića.

Kao i uvek Rafa ima samo reči hvale za srpskog tenisera, a izuzetka nije bilo ni pred turnir u Monaku gde je Španac osvajao osam uzastopnih titula, dok ga Đoković nije prekinuo prošle sezone.

- Sve ima svoj početak i svoj kraj. On je odigrao sjajno. U prvom setu je igrao neverovatno. Dobio je većinu dugih relija. U drugom setu sam bio u dobroj poziciji da izjednačim, ali nisam. Igram protiv jednog od najboljih igrača u istoriji. Normalno je da mogu da pobedim, ali i da izgubim - rekao je Nadal koji se osvrnuo i na seriju turnira na šljaci:

- U poslednjih osam, devet godina imam pozitivne rezultate ovde. Dobio sam dosta mečeva na šljaci i takmičio sa se za najveće trofeje. To čini početak sezone na šljaci posebnim za mene., jer kad god se vratim na ove turnire, imam poseban osećaj.Sve turnire koje ću igrati u narednih mesec i po dana volim. Osećam se opušteno u svakom gradu, na svakom turniru.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)