NIKOLIĆ: Titula se rešava u sledećih deset dana, Lukač i Lazović spremni za Kruševac!

Svako treba da traži bodove za sebe, a ne za druge, a nama je teško jer stalno pravimo novi tim zbog suspenzija, kaže trener Partizana

Trener fudbalera Partizana, Marko Nikolić, istakao je da se ekipa ne odriče borbe za titulu, već predviđa da će narednih deset dana biti ključni.

Crno -beli u četvrtak igraju sa Jagodinom, finalistom Kupa Srbije,  a Nikolić najavljuje da će dvojica igrača koja su bila povređena biti u konkurenciji za tim.

- Nastavljamo borbu za odbranu titule. Jagodina je jedna od najneugodnijih ekipa, osvajač Kupa, iskusan tim koji je dosta dugo na okupu -  respektuje rivala Nikolić i dodaje:

- Opasni su iz prekida i imaju širok repertoar uigranih akcija, pa na to moramo da obratimo pažnju. U narednih deset dana se mnogo toga rešava. Lukač i Lazović će biti u konkurenciji za meč u Kruševcu, dok se Kojić već oporavi i možda ga vidite u timu već sutra - rekao je Nikolić i osvrnuo se na temu suđenja:

- Nije lako jer stalno pravimo novi tim zbog suspenzija,  ali imam poverenje u igrački kadar. Mi imamo jako dobre sudije, ali su one pod velikim pritiskom i onda nastaju greške. Ono što bih hteo da napomenem je da svako treba da traži bodove za sebe, a ne za druge, to je valjda normalno - zaključio je Nikolić

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)