Seksi Rafaela: Baloteli je bolji u krevetu od Ronalda! (FOTO)

Popularna italijanska šou devojka, koja je u vezi sa napadačem Mančester Sitija, otkrila detalje iz spavaće sobe

Mario Baloteli bolji je od Kristijana Ronalda! Izjava liči na Balotelijevu, ali to nije on izjavio! To je poručila Rafaela Fiko, njegova devojka i ne odnosi se na Marijove veštine na fudbalskom terenu, već u krevetu!

Zanosna italijanska glumica trenutno je u vezi sa kontroverznim Balotelijem, a pre nekoliko godina je bila u kraćoj romansi sa Kristijanom Ronaldom, kada je ovaj igrao u Mančester Junajtedu.

- Njih dvojica su jedina dva fudbalera s kojima sam bila u vezi, a ako vas baš zanima, Baloteli je bolji od Ronalda. U svakom pogledu, pa i u krevetu - rekla je Rafaela za italijanske medije.

Nedavno je Baloteli proslavio gol sa natpisom na majici: "Rafaela, volim te".

- Nisam očekivala da će to da uradi. Ma, on je prosto neodoljiv. Iako sam ja više vremena u Italiji, ne smeta nam. On često dolazi u Italiju i zajedno idemo u njegov omiljeni grad Napulj.

Rafaela Fiko (24) u Italiji je poznata kao glumica, voditeljka, manekenka, učesnica rijalitija (Veliki brat, Baila, Ostrvo poznatih...), šou-devojka u popularnim emisijima... Mnogi je pamte po izjavi iz 2009. kada je rekla:"Pristajem da izgubim nevinost sa bilo kim ko mi ponudi milion evra za to. Ne bih odbila taj novac."