NINKOVIĆ: Hvala navijačima koji su bili u Novom Pazaru!

Iskusni vezista crveno-belih pohvalio Delije, ali ne i teren u Novom Pazaru koji nije bio dobra za igru

Vezista Crvene zvezde Miloš Ninković nije krio zadovoljstvo posle teškog trijumfa njegovog tima u Novom Pazaru, gde su crveno-beli dočekani viškom usijane atmosfere na tribinama.

U nedavnom intervjuu za Telegraf Ninković je istakao veliki problem loših terena u Srbiji, a takav slučaj je bio i u Novom Pazaru.

- Na ovako teškom terenu, na kome je gotovo nemoguće razviti pas igru, sve smo podredili rezultatu i pobedi. U tome smo uspeli zahvaljujući karakteru i velikoj želji za pobedom. Bili smo bolji rival tokom velikog dela utakmice i zasluženo pobedili. Ostalo nam je još šest koraka do cilja. Preskočili smo jednu od najtežih prepreka i okrećemo se narednim izazovima – rekao je Ninković za zvanični sajt kluba.

Vezista se posebno zahvalio navijačima crveno-belih koji su prevalili dug put da kraj Jošanice podre Zvezdu.

- Zahvaljujem se našim navijačima koji su prevalili dug put da bi nas bodrili. Imali smo mali pad nakon promašenog penala, ali smo uspeli brzo da se vratimo u igru i privedemo meč kraju. Idemo dalje, već u utorak nas očekuje utakmica sa Radničkim iz Niša, u kojoj imamo isti cilj kao i u svim dosadašnjim utakmicama, osvajanje nova tri boda - istakao je Ninković koji se, sa reč dve , osvrnuo i na atmosferu:

- Ništa specijalno, na tribinama je bilo isto vruće koliko i u Kruševcu, Kragujevcu i drugim gostujućim terenima.

(Telegraf.rs)